TIEDOTTEET JA UUTISET

Tehokierto Oy - Ajankohtaista

Tällä sivulla voit lukea Tehokierron ajankohtaisia uutisia toimintaan ja toimialaan liittyen. 

TIEDOTE 21.04.2021

Vapun aukioloajat

Hyvät asiakkaat!

Vappuaattona pe 30.4. kierrätysasemat sulkevat poikkeuksellisesti klo 17.00

TOIVOTAMME KAIKILLE OIKEIN MUKAVAA VAPPUA!

Ystävällisin terveisin,
Tehokierto Oy:n henkilökunta

TIEDOTE 05.11.2020

Hämeenlinnan Karanojalla tulipalo

Hämeenlinnan Karanojalla syttyi eilen illalla (04.11.2020) tulipalo Tehokierron alueella erikseen lajitellussa jätekasassa. Tehokierron henkilöstö teki sammutustoimia ja sai palon alun pysähtymään. Kasaa valvottiin pitkään.
Levitetty ja kertaalleen sammutettu kasa alkoi kuitenkin kytemään yön aikana ja aamuyöstä paikalla hälytettiin palokunta, joka tuli ripeästi paikalle. Palo saatiin hallintaan ja aamulla klo 7.00 tilanne oli kunnossa.

Palon syttymissyystä pelastusviranomainen tiedottanee vielä erikseen, mutta palon aiheuttaja on todennäköisesti jätteen sekaan kulkeutunut pieni akku.

Onnettomuus osoitti jälleen sen, että akut ja paristot eivät kuulu rakennus- tai sekajätteen joukkoon, vaan lajittelulla on suuri merkitys turvallisuudenkin kannalta. Onnettomuus ei vaikuta Kiertokapulan ja Tehokierron asiakkaiden asiointiin Karanojan jätteidenkäsittelyalueella ja alue on auki normaaliin tapaan klo 7.00-19.00.

LISÄTIEDOT:

Juha Rytkönen, operatiivinen johtaja:
p. 045 677 3199, juha.rytkonen@destaclean.fi

TIEDOTE 26.03.2020

Tehokierto Oy lopettaa toistaiseksi sekalaisen rakennusjätteen vastaanoton Nurmijärvellä, Hyvinkäällä ja Valkeakoskella

Tehokierto Oy lopettaa toistaiseksi sekalaisen rakennusjätteen vastaanoton Nurmijärven Metsä-Tuomelan, Hyvinkään Kapulan sekä Valkeakosken Lumikorven jätteiden käsittelyalueilla 1.4.2020 alkaen. Kiertokapula Oy vastaanottaa sekalaista rakennusjätettä edelleen näillä paikkakunnilla.

Tehokierto Oy jatkaa sekalaisen rakennusjätteen vastaanottoa normaalisti Hämeenlinnan Karanojan ja Järvenpään Puolmatkan jätteiden käsittelyalueilla, jonne toivomme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat ovat tervetulleiksi.

Tehokierto vastaanottaa normaalisti puujätteet kaikilla nykyisillä jätteiden käsittelyalueilla (Hämeenlinnan Karanoja, Järvenpään Puolmatka, Nurmijärven Metsä-Tuomela, Hyvinkään Kapula sekä Valkeakosken Lumikorpi).

Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä sekalaisen rakennusjätteen vastaanoton keskeytymisestä johtuen.

TIEDUSTELUT JA LISÄTIEDOT:

Tehokierto Oy:n asiakaspalvelu:
p. 040 154 5009, info@tehokierto.fi

Tanja Rytkönen, toimitusjohtaja:
p. 040 573 7006, tanja.rytkonen@destaclean.fi