“Homma rokkaa” – Kuljetusliike Vuorenpää on Tehokierron tyytyväinen asiakas

Kuljetusliike Vuorenpää Oy on vuonna 1992 perustettu kuljetusliike, joka toimii Hämeenlinnan seudulla palvellen monipuolisesti alueen yrityksiä, taloyhtiöitä sekä rakentajia ja remontoijia. Yrityksen palveluihin kuuluu mm. kappaletavaran nostot, vaihtolavojen vuokrauspalvelut, lavettikuljetukset, sora- ja maanajot sekä sopimuskuljetukset. Henkilöstöä on tällä hetkellä yhteensä 19 ja ajoneuvoja 11.

Kuljetusliike Vuorenpää on Tehokierron aivan ensimmäisiä asiakkaita ja toimittanut kuormia asemille vuodesta 2020. Suurimmaksi osaksi käytössä on Tehokierron Hämeenlinnan kierrätysasema, mutta toisinaan kuormia viedään myös Hyvinkäälle. Kuljetuksia toimitetaan asemille noin 50 km säteeltä volyymin ollessa 1–20 kuormaa päivässä. Kuormat sisältävät puuta ja rakennusjätettä uudisrakennus-, remontointi-, saneeraus- ja purkukohteista.

Yhteistyö lähti käyntiin alunperin Tehokierron edustajan puhelinsoitosta, kun tämä tiedusteli vaihtolavatoimituksia asiakkaalleen. Sen jälkeen yhteistyö on jatkunut, kasvanut ja rutinoitunut.

“Tehokierron kanssa kaikki toimii kuin sveitsiläinen linkkuveitsi”

“Lähes päivittäin käydään Tehokierron asemalla. Se on punnitus, kippaus ja lasku. Rutiini pysyy samana, eikä siihen tule muutoksia. Tämä on erittäin vaivatonta niin yritykselle kuin yksilöille. Kuljettajan on helppo asioida Tehokierron asemalla myös tauon jälkeen, kun homma rullaa samalla tavalla, eikä tarvitse ihmetellä mitään”, kertoo Kuljetusliike Vuorenpään yrittäjä Simo Vuorenpää.  

“Homma rokkaa ja kaikki toimii kuin sveitsiläinen linkkari. Paljon ei tarvitse olla yhteydessä ja se kertoo palvelukonseptin sujuvuudesta. Iso plussa on se, että jos joku ongelma tulee, Tehokierron Jounin saa aina kiinni”, kertoo Vuorenpää.